Ce se mai aude


Mult a trecut de cînd nu ne-am mai văzut!

De atunci şi pîna acum, noi am reuşit să facem multe şi de nici unele, adică multe chestii care îţi consumă timpul si din care nu rămîne nimic.

În ultima vreme ziele ne sint planificate in agendă sub foma de lista (categoria de facut); iata, am sa fac si cu ocazia revederii noastre o lista cu ce am facut, cu mai mult sau mai puţină inspiraţie săptămîna asta.

Astfel, sub imperiul caniculei care ne-a moleşit-topit-tîmpit, AM:

facut un marathon de cîteva sute de km Tulcea-Ploiesti-Cimpina-Sacele-retour în care s-au prins o vizită la o mănastire, centrul de recuperare de la Cîmpina, Petrică şi mama lui (pentru detalii legate de recuperare, drumul spre China şi şederea acolo) şi castelul Iuliei Hasdeu – la drept vorbind, acesta din urmă doar în intenţie, pentru că tocmai în ziua aceea din săptămînă castelul era închis.

facut analize de check-up şi stabilit detalii legate de accesoriile pe care le vom lua în China (nu le-am pus la punct chiaaar pe toate, mai avem cît pentru o luna!)

distrus cablul de la Internet, deci să nu credeţi că stăm pe invizible, noi chiar sintem offline. Aşa că Alex s-a enervat şi, din ziua aceea a

făcut febră musculară de la exerciţiile din scaun, Vojta şi bicicletă (combinaţie fatală)

Bilanţ:

🙂 – a lucrat la mîini mult mai mult decît de obicei şi a ajuns la 50 rotaţii/min (pornind de la 16) şi, mai ales, a mers pentru prima dată cu rezistenţă la bicicletă, ceea ce este un semn extreeeeeeeeeeeeeeeeeeem de bun

😦 – nu a mai fost bun de nimic după aventura asta: fini, epuise, desintegre, drept pentru care am:

luat decizia de a pleca la ţară, la Jurilovca, pentru weekend, unde incă s-a mai putut respira în miezul zilei la 35 de grade plus

şi unde, intre altele

ne-a prins soarele pe amindoi, deşi pe străzi diferite

– Alex a stat mai mult prin gradină, cu pisica, s-a plimbat „prin cartier”, pe scurt, a incercat să se relaxeze

eu am trimis în neant, cu un shift+delete dezinvolt şi perplexant 25 de giga de data, drept pentru care nu veţi avea şansa să vedeţi nici măcar o umbră de fotografie din ieşirile noastre recente.

Ca sa salvez situaţia şi onoarea mea – încă nereperată, la fel ca şi informaţia din calculatorul proaspăt curăţat, am scotocit prin cîteva foldere uitate după cîteva fotografii cu Alex conversind cu prietenii pe mess cu mousul lui adaptat, muncind la biciletă şi studiind formele de artă underground din cartier împreună cu Cornel.


Acum trebuie să vă spun un lucru cu adevărat important. Am facut eforturi în ultima perioadă, din nou cu ajutorul incomensurabil al prietenilor lui Alex, să punem la punct detaliile zborului spre China. Ofertele pe care le avem ajung la aproximativ 8 000 euro, pentru că Alex trebuie să ocupe un loc special, pe orizontală: un drum de aproximativ 20 de ore pe un loc normal este prea solicitant si nu fara riscuri pentru el.

Decizia nu este încă luată: variantele cele mai rapide de zbor (16, 18, 20 sau mai multe ore, după caz), cu escalele cele mai accesibile şi în condiţiile cele mai sigure pentru Alex au, aşa cum se întîmplă, preţurile cele mai mari.

Prin urmare, vom încerca să obţinem o serie de sponsorizări pentru a acoperi această sumă.

Daca aveţi sugestii, adrese, numere de telefon sau prieteni / rude / şefi binevoitori şi dispuşi să semneze un contract de sponsorizare, vă rugăm să ne aveti in vedere.

Mizăm, şi de data asta, pe sprijinul vostru. Cu mulţumiri.

Detalii despre campanie şi numere de cont aici:

Şi tu il poti ajuta pe Alex!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: