One month to go

A mai rămas o lună pînă la plecarea in China şi am lansat o nouă campanie de fundraising!

Pentru cititorii ocazionali ai acestui blog, am să contextualizez puţin: pe 28 iulie am o programare în China pentru o operaţie pe coloană pentru corectarea unei angulaţii vertebrale la nivel C5 şi pentru o serie de implanturi cu celule stem, singurul remediu pe care medicina internaţională ne lasă să-l întrezărim pentru accidentele cu implicaţii neurologice.

De la începutul anului am reluat corespondenţa cu medicii chinezi şi am primit o serie de răspunsuri pozitive din partea lor. Pe 28 iulie, zburăm spre Quingdao.

Traseul va fi de aproximativ 20 de ore, cu două escale, una în Europa şi una în Beijing sau Shanhai. Pentru că nu rezist mai mult de câteva ore pe verticală, este necesar să ocup un loc special, pe orizontală, care costă, evident, mai mult. Preţul biletelor se ridică, datorită acestui serviciu special, la aproximativ 8 000 euro.

Prin urmare, am început o nouă campanie de fundraising, pentru a acoperi costurile de drum. În cazul în care vreţi să ne daţi o mînă de ajutor, puteţi să ne contactaţi dacă: aveţi idei legate de eventuale sponsorizări, numere de telefon utile, dacă puteţi trimite un link către acest blog ori să postaţi un banner pe site-ul / blogul vostru.

Cu mulţumiri.

Şi tu îl poţi ajuta pe Alex!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: