Indoors activities

Deocamdata stam la caldurica.

A nins mult zilele astea, am preferat sa nu iesim pe-afara decit pentru a ne reaminti cum miroase zapada in diminetile friguroase de iarna. Am urmarit de la fereastra cum se acopera total de alb – padurea prin care ne plimbam acum citeva zile, curtea interioara a clinicii, cupola de sticla a acoperisului.

Pentru ca n-am mai iesit, m-am concentrat mai mult pe activitatile din interior, cu precadere fizioterapia. Am deja aproximativ 6 saptamini de recuperare activa si mi-am gasit un ritm individual de lucru. Vojta nu mai e ca in primele sedinte, atit de solicitanta, acum am suficient antrenament si am ajuns la un alt nivel de efort pe care il depun in timpul exercitiilor cu Bärbel. Probabil ca voi resimti o ruptura de ritm cind voi ajunge acasa, unde , desigur, vom aplica tot ce am invatat aici, insa probabil nu o vom putea face cu aceeasi intensitate.

Am mare incredere in tipul acesta de terapie, care potenteaza miscarile active si stimuleaza, in acelasi timp, activarea altor grupe de muschi, conexe, pentru a construi o miscare complexa. Am o alta conditie fizica de cind am ajuns aici, datoriata acestor sesiuni de Vojta (dimpreuna cu fizioterapia, ergoterapia si orele petrecute in standing) si inteleg mult mai bine mecanismul complex al fiecarei miscari active pe care am cistigat-o in timp.

Regret sa ma intorc in Romania unde nu exista asemenea clinici, genul asta de oameni (dedicati si prietenosi) pe care i-am cunoscut aici si tipul asta de recupeare.


window-reflectionmit-karo1

schneider-position-ii

img_97742the-trio

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: