Ce mai faci?

Alex mai are 4 zile de recuperare la Techirghiol. Şi un weekend. Se resimte oboseala, e totusi un efort fizic sustinut, miine se anunta in vizita Andrei şi Cornel. Dizel, pisica cea simpatică din complexul faunistic din spatele clinicii nu mai e deloc la fel de simpatică, de cînd s-a mutat la Alex în cameră a început să aibă toane, îşi înfige ghearele peste tot şi în general dă semne clare de comportament deviant.

Din cauza poziţiei uşor incomode pe care o are la exerciţiile la bazin, pe Alex au început să îl doară coatele.

Vestea bună e că de cînd a început tipul asta de exerciţii, Alex a descoperit că îşi poate mişca singur partea de jos a trunchiului. Sigur, mişcarea e greu de refăcut „la liber”a pentru că muşchii sînt încă slabi şi neexersaţi pe cînd mediul acvatic e foarte prietenos deoarece fluidizează mişcările, dar e un semn clar că impulsurile nervoase ajung unde trebuie, activînd funcţii noi, pînă acum absente sau nevalorificate.

În Iaşi au înflorit deodată toţi copacii, şi azi, în miezul zilei, exact înainte să plouă,  s-a înstăpînit în oraş mirosul de iarbă verde, proaspăt cosită, miros de primăveri uitate, de nerecuperat.

Acum 3 ani, pe vremea asta, eram la Bîrnova. Totuşi, deşi învăţasem deja cum se foloseşte binoclul, nu am văzut  niciodată nici un  picus viridis, aşa cum mi-am dorit.

Pe 15 aprilie facem 4 ani împreună. nous deux

Anunțuri

2 răspunsuri to “Ce mai faci?”

  1. La cat mai multi impreuna si la bine si la rau! sa fiti sanatosi. ma bucur sa aud vesti bune cu privire la starea ta Alex. Nu te da batut!! E multa munca, dar ambitia si speranta te vor ajuta cu siguranta. Smile 🙂

  2. La multi ani pentru maine. sa aveti amandoi grija unul de celalalt.va pup si, alex noi ne mai auzim la telefon…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: