MANOWAR

_manowarÎntre rock, electronică, jazz, clasică şi alte genuri muzicale care intră în preferinţele mele vreau să vorbesc puţin de heavy metal. Mai exact cum am intrat în contact cu Manowar.

Totul a început cu o poveste. Cred că aveam în jur de 10 ani, ba chiar mai puţin, cînd unchiul meu mi-a pus să ascult la casetofon pentru prima dată Manowar. Înainte de toate, însă, eram mare fan al unchiului meu, care, pot spune, era un rockăr veritabil – Scorpions, Iron Maiden, Halloween, Manowar, W.A.S.P., Cargo etc. Am văzut în el şi prietenii lui o lume cu totul diferită faţă de cotidianul de atunci, o lume care vorbea despre aventură, curaj, libertate, plină de modele de nonconformism.

The Warriors Prayer este o piesă plină de eroi, de luptători, o poveste de o foţă care m-a captivat instantaneu la vîrsta aceea. Mai încolo a fost o provocare să găsesc piesele sau albumele Manowar, avînd în vedere că imediat după ’90 casetele cu muzică heavy se găseau destul de greu. Am găsit  The Crown And The Ring şi Heart Of Steel pe o compilaţie de balade rock. Ulterior am primit chiar de la unchiul meu un album întreg, lucru care m-a bucurat enorm. Încet au devenit şi eroii mei de atunci, poate şi pentru că muzica lor nu era accesibilă tuturor.

Acum este incredibilă uşurinţa cu care poţi obţine orice de pe net, cu doar un click am scos toată discografia Manowar. Mai mult, în seara asta Manowar cîntă la Romexpo în Bucureşti…

Am aranjat deja cu Cornel, care va fi diseară la concert, să lase telefonul deschis, măcar pentru o jumătate de oră. Technology  rules 😉

wallpaper_kom_1280

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: