Bird of pray/ Bird of pray/ Flying high/ Flying high/ In the Summer sky…

Aveţi aici cîteva cadre din  Bulgaria, din centrul de reabiliare în care lucreză Manu pe perioada verii. Mi se pare extraordinar ce se întîmplă acolo: păsări sau alte animale rănite, rătăcite sau bolnave sînt îngrijite şi hrănite  apoi eliberate în mediul lor specific.

Au chiar şi programe de repopulare a unor zone cu anumite specii de păsări care au dispărut din Bulgaria din grija anumitor oameni cu interes, sau chiar din vina noastră, a tuturor, prin poluare şi reducerea pînă aproape de dispariţie a habitatelor acestor specii.

Se încearcă şi în România cîteva programe similare, dar foarte timid. Sper ca, undeva în viitorul apropiat, să se înfiinţeze şi la noi centre de genul ăsta. Pînă atunci, spun încă o dată, este fantastic ce fac oamenii aceia de la Greenbalkans.

Bravo băieţi!

bulgaria

Reclame

4 răspunsuri to “Bird of pray/ Bird of pray/ Flying high/ Flying high/ In the Summer sky…”

 1. Salut,
  Multumim pentru sustinere. A trecut aproape o luna de cand suntem aici si pot spune ca nici nu am simtit. Se lucreaza foarte fain la centru, dar si foarte intens.
  Pot spune ca este o experienta etraordinara atat pe partea de reabilitare cat si de studiu a pasarilor. Pentru cei care au posibilitatea merita sa incerce.
  Vom incerca sa va tinem la curent cu ce se mai intampla aici si mai ales sa mai punem ceva poze pe contul de picasa. Cu siguranta in aceste zile vor mai intra o serie, doar trebuie sa gasim putin timp pentru a face asta.

  Toate cele bune!
  Manu,

 2. Multumim pentru gandurile frumoase. Cum a spus si Manu, timpul trece repede aici :). Toate bune si frumoase, exceptand caldura mare!
  Numai bine,
  Lucian

 3. Căldură mare e şi aici, dar voi fiind ocupaţi cu treburile pe la centru, sînt convins că suportaţi altfel căldura 🙂
  Spor la treabâ, în continuare!

 4. Ma bucur ca mai exista si oameni care se gandesc si la animalute.pasari etc etc nu pot decat sa le multumesc…chiar este extraordinar ceea ce fac 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: