Ciric

Azi am fost la Ciric, o zonă de lacuri din apropierea oraşului, pe drumul care duce la aeroportul de unde am zburat,  acum doi ani, pentru prima dată, la Berlin. Îmi amintesc de drumul acela de absolut fiecare dată cînd trecem prin păduriecea care coboară înspre lac.

Am găsit cu greu un pătrat verde „nerevendicat” pe care să ne întindem păturile (evident, duminică fiind), dar ne-am descurcat. Oameni de toate  felurile ieşiseră la soare, la o şuetă; o doamnă în vîrstă stătea comod pe malul lacului, pansivă, în scanul ei  comod de pînză, fumînd narghilea. Era trecut de amiază şi toţi păreau pierduţi într-o toropeală care anunţă caniculele de mai tîrziu, din vară.

Am stat şi noi ca şopîrlele în soare pe buza lacului şi ne-am încărcat bateriile, uitînd de toate  pentru cîteva ceasuri. Am privit cerul printre frunzele unui copac şi nu ne-am lăsat deranjati foarte tare nici de un vecin ursuz nici de  cele cîteva minute de muzică turbată de s-a auzit din tabăra de peste lac. Ne-am bucurat de prieteni.

A fost o zi ca o stare de spirit – nu poţi întotdeauna să o prinzi în cuvinte.

În rest (ca să las o vorbă mare): nimic. existat.

Această prezentare necesită JavaScript.

# Alex:  atît de specială a fost ziua de azi că, în general, nici unul dintre cei pe care i-am sunat nu au răspuns la telefon. De la Victor nici un semn, iar despre Dani am bănuiala că fie şi-a pierdut semnalul, fie şi-a abandonat telefonul cu totul :). Şi pentru că nu reuşesc să îi transmit în mod direct că i-am primit invitaţia şi că-i mulţumim că s-a gîndit la noi, las aici un mesaj pe care poate-poate o să-l vadă şi o să-şi deschidă telefonul, ca să schimbăm şi noi o vorbă:

La mulţi ani, Dani, să ne trăieşti!

5 răspunsuri sa “Ciric”

 1. frumos va sade 🙂 Cand ajungeti in bucuresti, shoot!

  ps: io am mers in drumetie la valenii de munte weekendu’ asta. m-am intors cu maseaua umflata, cu un umar vanat si soldu’ zdrelit. da’ per total, fu minunat. Va pup cu drag, mi-i dor de voi 🙂

  • Andra, am ajuns şi eu în Vălenii de Munte prin 2005, cu ansamblul la un festival al minorităţilor. Am rămas cu amintiri plăcute de acolo. Foarte faină zona.
   Tu ce păţişi de ai ajuns cu şoldurile zdrelite? Sper că totu-i ok 🙂
   Prin Buc n-am idee cînd o să ne mai înfiinţăm, dar sper ca undeva în vara asta. Ţinem legătura 😉 Hugs

 2. Multumesc dragilor pentru urarari…Cat despre faptul ca nu am raspuns la telefon……Exista o „iexplicatie”:am fost umpic plecat din tara si nu mi-am activat roamingul. da ne auzim la telefon si povestim mai multe.va pup

 3. Am citit de blogul vostru intr-un ziar si am intrat, l-am frunzarit si am vrut sa las un comment ca sa va spun ca tare imi place de voi. m-a cucerit simplitatea voastra. sunt alaturi de voi, sunt sigura ca veti reusi. va doresc curaj si privire senina ca pana acum.
  (as putea spune, nu stiu cum si de ce) : cu drag

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: