Jurnal Foto

Ieri cînd am descărcat stick-ul din camera foto am găsit un adevărat jurnal în imagini al lunii noiembrie. Ca să detaliez:

12 nov – faceţi cunoştinţă cu Efix, noua prietenă a lui Diesel. Am găsit-o (sau ne-a găsit) nu departe de blocul în care locuim, era rănită la o lăbuţă, speriată şi flămîndă. Ne-a fermecat instantaneu, iar din fotografii sînt convins că o să înţelegeţi de ce. După faptul că avea unghiile tăiate şi blana curată era clar că avea şi stăpîni. Am hotărît să o ţinem pînă îi găsim părinţii, dar între timp să ne bucurăm şi noi de ea.

14 nov – păreau să fie ultimele zile cu soare cald înainte de iarna ameninţătoare. Nu am stat mult pe gînduri şi am pornit spre Grădina Botanică, locul unde ne punem de fiecare dată ideile în ordine şi ne gîndim la ce urmează. A fost o zi minunată, scurtă ce-i drept, dar plină de lumină. Încă nu căzuseră ultimele frunze…

14 nov – ieşire la teatru: Tango în fum de ţigare, la Ateneul Tătăraşi. Îmi amintesc că am ajuns pe fugă, în ultimul minut înainte de începerea piesei (asta pentru că nu ne-a pornit maşina 🙂 şi am luat un taxi în ultimele clipe) şi că a fost punere în scenă reuşită.

23 nov – work in progress sub privirea curioasă, fixată pe cursor, a lui Efix.

25 nov – de ziua Gentiliei am zis să facem ceva deosebit şi aşa am ajuns la un restaurant chinezesc din apropierea cartierului nostru. A fost o adevărată aventură culinară. Am băut un ceai hiper-aromat şi am încercat cîteva dishes care ne-au trimis direct cu gîndul la călătoria noastră din China.

27 nov – prietenele noatre felinele, surprinse într-un moment de sentimentalism telepatic.

Stay tuned, mai urmează…

3 răspunsuri sa “Jurnal Foto”

 1. Ce dragutz, si-a gasit Diesel iubita 🙂
  Noiembrie e luna mea preferata iar voi ati trait-o din plin…. mancare chinezeasca, teatru, gradina botanica (cat a mai ramas „viu” din ea)… cate putin din toate… Imi place luna voastra 🙂

  Geni, accepta, te rog, din partea mea un LA MULTI ANI!!! intarziat… 😐

 2. Bia, ai dreptate, a fost o lună frumoasă, mai ales prin comparaţie cu începutul ăsta de iarnă, deşi nu-i lipseşte nici perioadei ăsteia un aer festiv. De altfel casa e mai veselă cînd ai două pisici unde înainte aveai una singură şi muzică de gingălbelji 🙂
  Mulţumesc pentru urare, Bia, nu-i nici o întîrziere fiindcă nu-i nici o grabă 🙂
  Şi de exemplu, tu ce mai faci la începutul ăsta de decemvre?
  Te pup!

  • Eu sper la un inceput de decemvre linistit… cu zapada daca se poate… luminite prin oras…. muuuult ceai aromat, vin sau tuica fiarta si prieteni cu care sa le savurez. Zapada sper sa fie w/e-ul asta la Govora sau prin imprejurimi, ar fi prima pe anul asta pentru mine….
   In rest, numai ce m-am intors din misiune si sunt cam obosita… sper sa am parte de o luna numai pe ACASA, la mine, la mama, la prieteni…iar urmatoarele plecari sa vina din ianuarie:)

   Va pup si eu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: