On The Road Again!

Aşa cum am mai scris acum ceva vreme, pe 30 mai trebuie să fim în Budapesta pentru o programare la doctorul Vereş. Presupunem că va fi vorba, deocamdată, de un consult în care medicul o să analizeze RMN-ul meu, pentru a putea lua o decizie în privinţa unei eventuale intervenţii.

Avem un drum lung înainte, şi cred că va fi, în acelaşi timp, şi un test de rezistenţă – pe care am încredere că îl voi trece. Întotdeauna mi-au plăcut călătoriile lungi, mai ales acum, cînd avem ca destinaţie Budapesta, oraş pe care de mult timp îmi doresc să îl văd. Chiar şi pe fugă.

Mîine, la prima oră, vom porni spre Timişoara, unde vom face un popas peste noapte la prietenii noştri – Mădă şi Florin. Trecerea nostră prin Vest va fi un prilej perfect să ne revedem la cafeaua pe care mi-o promite Mădă din secolul trecut.

Sperăm că drumul spre frumoasa capitală a Ungariei va fi o călătorie reuşită, cu un final pe măsură. Vă ţinem la curent!

Reclame

5 răspunsuri to “On The Road Again!”

 1. Articolul este destul de interesant.

 2. Multa bafta sa aveti! Va tin pumnii. Ai sa vezi ca oamenii sunt minunati in acel oras, cel putin astfel de oameni am intalnit eu.
  Sa mergeti la Muzeul Martipanului, sa faceti abstractie de harta din martipan cu Ungaria mare si sa va bucurati cand va vornbeste doamna de la intrare in romaneste! 🙂

  • Merci pentru sugestie Monica, din păcate am avut prea puţin timp la dispoziţie pentru Budapesta şi nu am putut vizita obiective de prin oraş. Am făcut un ocol cu maşina prin oraş şi cam atît.

   Timpul a fost scurt, dar preţios. 🙂

 3. Alex, iti tin pumnii 🙂 Sper sa revii cu vesti bune!!!

  • Bia,
   mulţumesc mult pentru încurajare! Nu ştiu să spun dacă veştile de la Budapesta sînt bune sau rele, ele sînt aşa cum sînt; în momentul ăsta e important că am o condiţie stabilă, că nu există complicaţii şi că pot face în continuare recuperare, pînă se va putea face ceva din punct de vedere medical. Totul va fi bine, ai să vezi. Te îmbrăţişăm!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: