Alegeţi „Oamenii cu desăvîrşire”

Pentru ediţia de anul acesta a Galei persoanelor cu dizabilităţi au intrat în competiţie 131 de candidaţi, dintre care 73 numai la categoria „Oameni cu desăvîrşire”. Pe lîngă evaluarea juriului care va desemna cîştigătorul fiecărei categorii, în cadrul Galei va fi decernat şi un premiu de popularitate către o persoană desemnată prin votul publicului, pînă la 1 decembrie 2011.
Vă invit, deci, să alegem împreună „Oamenii cu desăvîrşire”. Intraţi pe pagina Galei şi citiţi-le poveştile. Oferiţi un vot acelora dintre ei a căror poveste v-a inspirat, v-a emoţionat, v-a făcut poate să priviţi viaţa un pic altfel.

Într-unul dintre textele de prezentare, un părinte spune că, pentru copilul său diagnosticat cu tetrapareză spastică,  raportul efort / recunoaştere este în favoarea efortului, cu recunoaştere minimă. Vă îndemn cu multă căldură să răsturnaţi această balanţă nedreaptă, pentru toate dăţile în care aţi simţit, la rîndul vostru, nevoia de a fi susţinuţi, recunoscuţi, apreciaţi pentru ceea ce faceţi. În definitiv, aceasta nu este o competiţie reală; în faţa unei anume nedreptăţi a vieţii care e greu de explicat – şi pentru unii dintre noi greu de imaginat – ei toţi sînt nişte învingători.

Citiţi-le poveştile şi oferiţi-le susţinerea voastră, este modul cel mai simplu de a vă dovedi empatia şi solidaritatea. Vă asigur că la sfîrşit veţi privi spre propria voastră viaţă cu mai multă seninătate şi, poate, cu mai multă recunoştinţă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: