Mai mult decît un zîmbet

Vă spun din timp, ca să ştiţi, şi să nu vă prindă 1 Martie fără mărţişor la rever.

 Dacă vreţi să faceţi un gest de două ori semnificativ şi să dăruiţi, la începutul lui martie, nu doar un mărţişor, ci şi un semn de susţinere a copiilor cu dizabilităţi din Iaşi, aflaţi că în Iulius Mall, la etajul 2 (vis-a-vis de Libraria Carturesti) puteţi să cumpăraţi mărţişoare şi felicitări realizate de copiii cu sindorm Down, autism si paralizie cerebrala.

Cu fiecare mărţişor cumpărat îi puteţi auta pe aceşti copii să aibă acces la activităţi de terapie recuperatorie, esenţiale pentru o viaţă normală şi integrare în societate. Acest demers face parte din campania  „Un Marţişor pentru un Zîmbet!” iniţiată de Fundaţia Star of Hope România, în parteneriat cu Patronatul Sfera, Clubul Rotary 2000 Iaşi şi Complexul Comercial Iulius Mall. 

Am descoperit Fundaţia Star of Hope România de aproape 10 ani, de atunci viaţa mea şi a fetiţei mele s-a schimbat. Am fost mereu sub îndrumarea unor profesionişti care ne-au ajutat să o integram pe Veronica în toate activităţile noastre. Sînt bucuroasă să pot fi astăzi la această acţiune şi să susţin cauza acestei campanii. Observ, cu parere de rău că într-o comunitate cum este oraşul Iaşi oamenii care au posibilitate financiară se implică prea puţin în susţinerea acţiunilor de acest gen!” – aceasta este declaraţia mamei unei fetiţe cu sindrom Down.

Nu uitaţi că un mărţişor este dăruit nu pentru ceea ce este, ci pentru ceea ce reprezintă. Noi ne-am hotărît să cumpărăm mărţişoare speciale în fiecare an: nu e mult, dar are importanţă.

Iulius Mall, etajul 2, standul „Un mărţişor pentru un zîmbet!”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: