Un nou termen pentru 2%

Dacă anul trecut euRespect era în faza de pregătiri, anul acesta am trecut la acţiune. Avem acum în derulare primul nostru proiect, care tratează problematica tinerilor cu  dizabilităţi din oraşul Iaşi. MULŢUMIM mult tuturor celor care ne-au sprijinit şi ne susţin în continuare pentru a putea pune în practică astfel de iniţiative.

Anul acesta termenul limită de depunere a formularelor 2% s-a prelungit pînă pe 25 mai (vinerea aceasta). Mai aveţi posibilitatea să depuneţi formularele la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii de domiciliu sau să le trimiteţi prin poştă, prin  scrisoare recomandată. Adresele tuturor Administraţiilor Finanţelor Publice din ţară le găsiţi AICI. Puteţi descărca formularul de pe pagina 2% a blogului, unde aveţi şi alte informaţii legate de procedura de depunere.

În cadrul proiectului Schimbă-ţi perspectiva!, pe care l-am anunţat în urmă cu ceva timp, am derulat deja o serie de activităţi care au constat în training-uri pe diferite teme şi am început şi o campanie de awareness pentru şoferii care parchează neregulamentar pe locurile amenajate pentru persoanele cu nevoi speciale.

Au fost cîteva zile antrenante în care tinerii noştri s-au implicat cu entuziasm, au învăţat ce înseamnă să lucreze în echipă şi au trecut şi prin etapele scrierii de proiecte. Trebuie să spun că au avut cîteva idei de proiecte foarte bune, care au implicat persoanele cu dizabilităţi, ceea ce inseamnă că şi noi avem, în permanenţă, cîte ceva de învăţat de la generaţia foarte tînără a proiectului Schimbă-ţi perspectiva!. Urmează şi alte activităţi despre care vă vom povesti cît de curînd 🙂

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: