Idealurile comune unesc oamenii

Nu demult, în Iaşi, a avut loc lansarea filialei Asociaţiei Ridică-te şi umblă. O asociaţie în dezvoltare la nivel naţional, care antrenează persoanele cu dozabilităţi în diverse activităţi, de cunoaştere, socializare, recreere, instruire în multiple domenii şi nu numai. Activităţi care fac categoria asta de oameni mai vizibilă în spaţiul public, contribuind astfel la schimbarea percepţiei majorităţii în una corectă, de oameni activi.

Ieri, la una dintre întîlnirile organizate de ei, am fost invitat să spun cîteva cuvinte despre povestea mea şi despre euRespect. M-a încîntat cumva oportunitatea asta, în definitiv, fiecare dintre noi are o poveste de spus şi ceva de învăţat din experienţele altora. A fost un exerciţiu bun de rememorare şi de introspecţie pentru mine 🙂 Le mulţumesc celor de acolo pentru generozitate!

2015-01-25 11.52.22 2015-01-25 12.20.42 2015-01-25 11.56.34 2015-01-25 11.57.43 2015-01-25 12.21.10

Avînd atîtea obiective în comun, îmi permit deja să spun că am devenit asociaţii prietene. Ba chiar se întrevăd ceva proiecte în parteneriat 🙂

Printre altele, amintesc că am început campania 2% pentru euRespect prin care puteţi direcţiona 2% din impozitul pe venit prin completarea formularului 230. Toate detaliile despre procedura de depunere pot fi găsite pe site-ul euRespect.

header fbMulţumim!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: