Jurilovca, Satul Cultural al României

Încă un titlu în palmaresul Jurilovcăi! Astăzi, vineri 13, Jurilovca a cîştigat finala concursului “Satul Cultural al României”, în cadrul unei competiţii care a reunit alte douăsprezece localităţi din România.

Competiţia a constat în prezentarea unui pachet cultural – festivaluri, sărbători, expoziții, concursuri, simpozioane, care să pună în valoare unicitatea culturală a fiecărei localităţi.

Finala competiţiei a fost găzduită de Muzeul Satului “Dimitrie Gusti” din Bucureşti, organizator fiind AFSR – ASOCIAŢIA CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMÂNIA.

Jurilovca este satul bunicilor mei, al copilăriei mele şi al multor amintiri şi prietenii de care sînt leagat sufleteşte.

Thumbs up, celor care au reprezentat Jurilovca în Bucureşti şi celor care fac eforturi să dezvolte comunitatea!

Mă bucur să văd că grafica pe care am realizat-o pentru Jurilovca aduce valoare, pe lîngă toate celelalte lucruri grozave reprezentative pentru Jurilovca.

“Comunele finaliste sînt modele de dezvoltare rurală și de promovare prin valori, iar astăzi cînd finanțările și susținerea proiectelor culturale sînt atît de rare, îi invităm pe toți românii să fie alături de valorile noastre care s-au născut pe ulițele satului românesc” AFSR

IMG_8974-EditIMG_8980-Edit JurilovcaFoto: Primăria Comunei Jurilovca

Un răspuns sa “Jurilovca, Satul Cultural al României”

  1. […] mulțumiri pentru Mircea Reștea și folderul lui cu reporteri. Fotografia din Vama Veche cu Alexandru Luchici îi aparține Gentiliei Zenovei. Iar cea cu Adrian Stănculescu și magneții lui Vlad […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: