2% pentru euRespect!

header euRespect 2016_2
Anul 2015 a fost un an foarte dinamic pentru noi, la Asociaţia euRespect.

Datorită tuturor celor care au direcționat 2% din impozitul pe venit către euRespect, am avut posibilitatea să susţinem o serie de acţiuni care au antrenat mulţi voluntari şi persoane cu dizabilităţi.

> Evenimentele noastre se organizează acum în Iași și în județul Tulcea, și sperăm că implicarea noastră să aibă un impact pozitiv în cît mai multe comunități.
> Cu ocazia Săptămînii Naţionale a Voluntariatului, în luna mai, am organizat două evenimente în Iaşi şi Jurilovca (Tulcea), care au constat în acţiuni de ecologizare, activități educative, sporturi de agrement şi socializare.
> Tot la Jurilovca, ne-am implicat în organizarea BikeFEST, un eveniment de promovare a unei vieți active prin sport, unde am oferit premii în cadrul evenimentului, la care au participat foarte mulți promotori ai unui stil de viață sănătos și dinamic.
> Tot la Jurilovca am susținut o acțiune de voluntariat de Ziua Dunării, în cadrul campaniei „Let’s do it, Danube!”, într-un efort comun mai multor ONG-uri și cu implicarea administrației locale.
> În Iaşi, am pornit o campanie de semnalizare cu panouri informative a rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilităţi şi a locurilor de parcare adaptate, inițitivă care s-a dovedit a fi foarte eficientă şi sperăm să ia amploare! Costurile materialelor au fost acoperite tot din fondurile strînse în urma campaniei 2%.
> Deoarece credem în capacitatea noilor tehnologii în îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități, în 2015 Asociația euRespect a achiziționat, din fonduri proprii, un dispozitiv adaptat pentru transferul în autoturism pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.
> De departe, cel mai important eveniment de anul acesta a fost inscrierea proiectului nostru „Ajută-mă să te ajut!” în competiţia SWIMATHON Iaşi. Obiectivul a fost asigurarea unui program de kinetoterapie pentru 5 tineri cu dizabilităţi locomotorii. Costul campaniei de foundraising a echipei Golden Fish – care a înotat pentru proiectul nostru – au fost susţinute tot din contribuţia voastră. Echipa noastră a mobilizat 5 înotători, 2 ambasadori, 5 evenimente conexe de promovare a proiectului și nenumărați susținători.

Pe lîngă proiecte noi, 2015 ne-a adus optimism, prieteni noi, încredere și forță. Avem convingerea că putem contribui, mai departe, la dezvoltarea unei societăţi incluzive, în care implicarea civică, puterea exemplului, empatia și respectul reciproc pot fi principii autentice care fac lumea noastră să funcționeze în direcția potrivită.
 
Fiți alături de noi și în 2016! Împreună putem face mai mult bine de dragul binelui!
Descărcaţi acum formularul de AICI.
Detalii despre Campania 2% găsiţi AICI.  
 
Vă mulţumim din toată inimă!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: