Mai tolerăm mult sau luăm atitudine!?

La asta lucrează parlamentarii noștri asiduu zilele astea. E trista realitate de la noi. Mai tolerăm mult sau luăm atitudine!?
În februarie, ieșind în număr mare în stradă am demonstrat și noi că avem un cuvînt de spus în fața abuzurilor. Este singurul mecanism democratic la îndemîna cetățenilor în fața unor abateri de o asemenea anvergură. E datoria fiecăruia dintre noi SĂ NE INFORMĂM, SĂ REACȚIONĂM și să îndreptăm lucrurile. Marile democrații au exercițiul străzii și nu ar fi rău dacă l-am deprinde și noi. Au ajuns să fie mari, pentru că cetățenii lor au știut să-și apere valorile cînd a trebuit.
Zilele astea se fac ravagii în justiție, mai ceva ca în februarie, se caută pînă și blocarea activității ONG-urilor prin măsuri absurde, cu alte cuvinte abuzuri la tot pasul.
Noi, ce facem? Ne uităm neputincioși, plictisiți, obosiți. Atitudinea asta nu ne caracterizează ca cetățeni responsabili. Nepăsarea adîncește mai mult negura în care trăim și nu cred vrem chiar asta. Ar fi cazul să înceapă SĂ NE PESE. Nu putem să plecăm chiar toți din țară, iar cît mai stăm pe aici zic să nu fim chiar bătaia de joc a cîtorva oportuniști.

Modificările făcute de parlamentari favorizează corupția și ne întorc în urmă cu zeci de ani. DE CE SÎNT PERICULOASE MODIFICĂRILE LA LEGILE JUSTIȚIEI? –>> EXPLICAȚII PE ÎNȚELESUL TUTUROR

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: