Fii tu bucuria copiilor cu dizABILITĂȚI!

Se ştie prea bine că în România există nenumărate probleme care trebuie remediate, iar statul se mişcă greu pentru a le rezolva sau, uneori, chiar deloc. Însă, din experiența mea în cadrul Asociației euRespect, am văzut de multe ori ce putere are comunitatea atunci cînd este unită pentru o anumită cauză, mai ales cînd este vorba de copii. Cred, sincer, că implicarea comunității este o soluție inepuizabilă în dezvoltarea binelui comun, dar pentru a-l obține e nevoie ca fiecare să privim puțin mai departe de confortul personal şi să facem un minim efort prin voluntariat sau prin donații.

Vă invit să fim uniți pentru cauza copiilor cu deficiențe neuromotorii şi să vă alăturați demersului Asociației Mă Bucur de Viață de a realiza un spațiu adaptat de joacă pentru aceşti copii.
Asociația a fost înființată de Mihaela şi Constantin, care au un băiețel de aproape 2 ani – Alex – care s-a născut cu paralizie cerebrală. Am avut bucuria să îi cunosc, sînt oameni deosebiți, cu inițiativă şi le mulțumesc pentru că mi-au oferit ocazia să mă implic în susținerea unei cauze atît de importante, pentru care mizez şi pe solidaritatea voastră, a celor ce citiți acest mesaj.

Familia este din Galați, oraş în care locuieşte şi Cecilia, care mi-a fost colegă de liceu şi care are şi ea un băiețel – Andrei – care s-a născut cu distrofie musculară, o boală degenerativă care îi afectează dezvoltarea fizică, astfel încît depinde de un scaun rulant pentru a putea avea o viață activă.

Alex şi Andrei sînt doi copii plini de energie, veseli, dincolo de greutăți, care au nevoie şi îşi doresc, ca toți copiii, să se joace cît mai mult. E firesc şi numai aşa vor putea avea o dezvoltare frumoasă, dar, realitatea tristă e că nu există nici un loc în oraş adaptat nevoilor lor. Iar copii cu astfel de nevoi sînt mulți, poate nu-i vedem des, dar există şi au dreptul să se bucure de joc.

Haideți să le fim alături şi să le oferim această bucurie!
Pentru realizarea parcului adaptat ce va fi numit „Orăşelul Verde” puteți dona în următorul cont:
Asociația pentru copii cu dizabilități Mă Bucur de Viață
CIF 40484090
IBAN RO13BTRLRONCRT0472833101
Banca Transilvania

Cu implicarea Ceciliei şi a altor oameni de bine din Galați, Asociatia Ma Bucur de Viata a înființat şi Centrul Regional de Recuperare pentru copii cu afecțiuni neuromotorii „Vasile Andrei” a cărui activitate depinde în totalitate din donații, astfel că puteți dona şi pentru a sprijini tratamentul copiilor, de care depind şi care trebuie menținut continuu.

Vă mulțumesc și sper să vă alăturați cauzei, cu mai mult decît un share! 🙂

» https://semimaratongalati.ro/cauze/oraselul-verde/
» Oraselul Verde – Loc de joaca adaptat copiilor cu nevoi speciale
» Centrul Regional de Recuperare Vasile Andrei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: