Susțineți inițiativele responsabile!

👍 Susține inițiativele noastre cu un LIKE pe pagina APTA – Alianța pentru Promovarea Transportului Alternativ Iași. Ajută-ne să creștem audiența paginii pentru a da vizibilitate demersurilor APTA.

❕APTA Iași este formată din 8 organizații neguvernamentale și are ca obiectiv inițierea de propuneri de politici publice pentru dezvoltarea mobilității urbane durabile, care să ofere tuturor locuitorilor ieșeni posibilitatea de a avea un stil de viață activ și sănătos.

👉 Reabilitarea pietonalelor cu respectarea standardelor de accesibilitate, încurajarea folosirii mijloacelor alternative de transport, diminuarea traficului urban – astfel de masuri administrative au un impact major asupra mediului și asupra calității vieții fiecăruia dintre noi.

👉 Cred că înființarea Alianței pentru Promovarea Transportului Alternativ în Iași a fost un pas necesar și am încredere că, prin implicarea APTA, mai multe măsuri sustenabile vor fi implementate în beneficiul cetățenilor.

👉 Iașul trebuie să devină UN ORAȘ ACCESIBIL PENTRU TOȚI – în egală măsură pentru persoanele cu dizabilități, părinți cu cărucioare pentru copii, vîrstnici, pentru bibicliști și pentru utilizatorii altor mijloace de transport alternativ.

Acestea sînt cîteva intenții pe care mi le-am asumat cînd am aderat cu euRespect în cadrul Alianței și cînd am acceptat poziția de Președinte APTA Iași 》 https://m.facebook.com/APTAIASI/photos/a.262399958466807/278290623544407/?type=3&source=54&ref=bookmarks

✊ Susțineți inițiativele responsabile!


#ImplicareaFaceDiferența #TransportAlternativ #Accesibilitate #APTA #euRespect

Logo Designed by ALEX LUCHICI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: