România lucrului „bine” făcut

🤯 De bună vreme tot sesizăm administrației ieșene problemele de access la nivelul pietonalelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilități, vîrstnicii, părinții cu cărucioare și ce vedem, Primăria Municipiului Iași se mîndrește cu astfel de imagini pe facebook ale proiectelor de reabilitare stradală.

🚷 Din păcate, majoritatea cartierelor ieșene au fost reamenajate în stilul ăsta. O mulțime de bani cheltuiți irațional, fără respectarea normativelor, cu accent pe lățimea șoselelor și nu pe îmbunățățirea pietonalelor pentru ieșeni.

👉 În urma propunerii noastre, prin euRespect și colegii din APTA – Alianța pentru Promovarea Transportului Alternativ Iași, am obținut bugetarea proiectului de accesibilizare a tronsonului rond Păcurari – BCU, cu 700.000 de lei. În momentul de față depunem eforturi să intrăm în audiență cu primarul Mihai Chirica ca să demarăm lucrările mai repede și să discutăm despre situația din Dancu, care este în lucru și unde ar trebui intervenit imediat pe aspectul amenajării accesibilizărilor pietonale.

⚠️ Administrația trebuie să înțeleagă că astfel de proiecte de reabilitare trebuie să respecte legislația în vigoare în beneficiul tuturor ieșenilor. Pare că nu mai este loc de oameni în oraș, totul e gîndit pentru mașini.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: