Vom avea treceri de pietoni supraînălțate în Iași

Am trecut și de faza aprobării proiectului pentru trecerile înălțate în Iași, inițiativa APTA a trecut cu unanimitate de voturi în Consiliul Local 👍 În Iași au loc prea multe accidente din cauza vitezei excesive. Măsura trecerilor înălțate va crește fără-ndoială siguranța pietonilor. It’s never too much cînd e vorba de măsuri pentru calmarea traficului pentru protecția pietonilor, drept dovadă imaginile din clipul pe care l-am filmat în Galați zilele trecute.

👉 Trecerile supraînălțate și-au dovedit deja eficiența în multe orașe din lume dar și din țară, iar beneficiile sînt multiple: prin calmarea traficului crește siguranța pietonilor și scade poluarea fonică și a aerului, nefiind ridicate particule în aer de la viteză, vin în sprijinul persoanelor cu dificultăți locomotorii, trecerile fiind ridicate la nivelul trotuarului, descurajează parcarea mașinilor pe treceri și elimină disconfortul acumulării apei pe timp de ploaie.

Urmează să stabillim o întîlnire cu executantul și reprezentanții primăriei să discutăm aspecte ale standardelor de accesibilitate.

APTA – Alianța pentru Promovarea Transportului Alternativ Iași | euRespect

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: