Instalează-ţi aplicaţia Prim Ajutor

Eu am fost voluntar la Crucea Rosie Tulcea și am făcut cursul de prim ajutor în urmă cu ceva ani. Am avut ocazia să și ajut în cîteva situații pe stradă și nu numai. În orice moment poți fi cu adevărat îngerul păzitor al cuiva aflat în nevoie atunci cînd deții minime cunoștințe de prim ajutor. Aplicația Prim Ajutor poate fi de mare folos, îți oferă informații extrem de utile și este atît de simplu de instalat.

Aplicația Prim Ajutor te ajută să fii întotdeauna pregătit în situația unei urgențe medicale!

Viața unei persoane accidentate depinde, într-o mare măsură, de momentul acordării primului ajutor și de priceperea celui care intervine primul la locul accidentului. Din păcate, mulți oameni mor zilnic în România din cauza unor incidente în care acordarea primului ajutor, pînă la sosirea ambulanței, ar fi putut salva vieți.

Aplicația Prim Ajutor oferă gratuit sfaturi simple, ușor de pus în aplicare de către orice persoană, indiferent de vîrstă sau de competențe.

Prin intermediul aplicației de Prim Ajutor, Crucea Roşie Română facilitează accesul la informațiile necesare acordării primului ajutor de bază care ar putea salva o viață sau ameliora suferința victimei pînă la sosirea ambulanței.

Instalează-ți acum aplicația pe telefon >> http://bit.ly/1Nm1TN7

11251384_869424703110606_7206386578754334367_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: