Susține proiectele euRespect prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit!

Continuăm efortul nostru de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu dizABILITĂȚI, astfel că, ne-am propus pentru anul 2018 să dezvoltăm proiecte care țin de îmbunătățirea infractructurii de acces, campanii de conștientizare și acțiuni care implică împreună persoane cu și fără dizabilități.

În fiecare an, Asociația euRespect inițiază și se implică în proiecte responsabile care promovează diversitatea, egalitatea de șanse, implicarea civică. Noi credem că fiecare are puterea de a contribui la consolidarea unei societăți incluzive, bazate pe drepturi egale și respect reciproc.

Îți mulțumim pentru susținerea ta constantă și te încurajăm să ne fii alături și în 2018! Împreună putem face mai mult bine de dragul binelui!

Susține și tu proiectele euRespect prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit!

Descărcă direct formularul. Fiecare formular completat se poate transforma într-o faptă bună. Pe site-ul nostru vei găsi toate detaliile necesare pentru procedura de depunerea a formularului, inclusiv un model de completare. Dacă nu ai timp să îl trimiți la ANAF, anunţă-ne pe noi cînd ai completat formularul şi îl vom depune în numele tău.

Îți mulţumim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: