DAY I

Iașul s-a animat de cîteva zile încoace. Campionatul Mondial eSports a adus un suflu proaspăt în oraș. E o ocazie pentru administrație + privați să-și testeze capacitatea în organizarea unui eveniment de anvergură. Cert e că Iașul are nevoie de astfel de momente. S-a simțit din public, care a fost mai viu ca niciodată și a interacționat cu energie cu artiștii de pe scenă.

It was fun și ar fi și mai fun să mai fie și pe viitor.

Day I

JP Cooper, un romantic, frumos.

Silent Strike + Deliric și CTC-ul, băieți de băieți, cu versuri smart care au ajuns la 💓 pe beat-urile oneofakind a lui Silent, pe care-l văzusem ultima dată la Street Delivery 2016. Love him since highschool.

Lost Frequencies, o surpriză plăcută pentru mine, un om mic la pupitru, dar generos prin mesajele inimoase ale muzicii lui și cu multă energie frumoasă de oferit publicului.

Armin van Buuren, superb, tot, muzică, vizualuri, atmosferă și modul lui de a atinge publicul pe suflet. A ridicat de 3 ori tricolorul nostru, lucru pe care n-ai cum să nu-l apreciezi venind de la un muzician de top în genul lui.

O atmosferă cosmopolită, cu tineri în jurul nostru din întreaga lume, cu care, prin pauzele dintre artiști. ne-am salutat și am schimbat opinii în engleză. Multe zîmbete și bucurie de viață. Am revăzut și cîțiva prieteni, overall, awesome!

#VisitIași

Lasă un comentariu