Şi tu îl poţi ajuta pe Alex!

Conturile deschise în vederea strîngerii de fonduri pentru recuperarea lui Alex sînt următoarele:

Cont RON: RO79.INGB.0000.9999.0748.2166

Cont Euro: RO 10 RZBR 0000 0600 0986 2688

Titular: Alexandru Luchici

 

Prietenii din Iaşi

Prietenii din Tulcea / Bucureşti

liga-studentilor-de-la-geografie-si-geologie

Liga Studenţilor de la Geografie şi Geologie în Aula Eminescu a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, organizatoare a evenimentului „Şi tu îl poţi ajuta pe Alex„, decembrie 2006

 

 

19 răspunsuri to “Şi tu îl poţi ajuta pe Alex!”

  1. Alex(Rastaman) Says:

    intotdeauna vom fi alaturi de tine,prieteni bine cunoscuti sau mai putin,tu esti cel care conteaza acum!

  2. Alex(Rastaman) Says:

    nu am reusit fizic inca,dar spiritual sunt pe undeva…cred sau vreau sa cred!

  3. […] Alex? Pai pe el l-am prezentat acum ceva vreme intr-un articol aici.Si tu poti face o fapta buna.  Si noi il putem ajuta pe Alex pentru a deveni o persoana ca noi toti ceilalti. Apelez la sprijinul si ajutorul vostru si impreuna […]

  4. […] Alex? Pai pe el l-am prezentat acum ceva vreme intr-un articol aici. Si tu poti face o fapta buna. Si noi il putem ajuta pe Alex pentru a deveni o persoana ca noi toti ceilalti. Apelez la sprijinul si ajutorul vostru si impreuna […]

  5. Catalina Says:

    Buna Alex! Sa fii puternic orice ar fi pentru ca vei reusi. Iti urez mult succes in China!Multa sanatate iti doresc!

  6. stefan apostol Says:

    am avut deosebita placere sa conduc echipa care a strans bani de prin spitale. eu nu l-am vazut pe alex decat o data , dar acea data pt mine a fost o binecuvantare. alex, iti multumesc ca existi. alex, iti doresc ca toate clipele socante prin care ai trecut sa dispara cat mai repede, stiu cum e sa fii pe marginea unei prapastii. ai dovedit ca ai un curaj extraordiar. Persoane ca tine merita sa traiasca. Felicitari mamei tale, felicitari fratelui tau, felicitari tuturor celor ce te-au ajutat.

  7. Eduard Boka Says:

    Introduceti si voi o metoda de plata prin SMS. Putin cu putin se strange.

    Insanatosire grabnica!

    Edd

  8. Salut Edd! Merci pentru pont, dar am încercat şi pare-se că firmele de telefonie nu se implică în cazuri individuale, mai degrabă pentru cazuri de o mai mare amploare. Ar fi fost într-adevăr grozav dacă reuşeam să pornim o campanie de genul ăsta.

  9. Salut! Nu te cunosc , am ajuns sa citesc acest blog mai mult din intamplare insa sunt convins ca exista momente in viata cand nu conteaza cine cu cine se cunoaste , ci mai degraba cine e dispus sa ajute si cine nu.
    Exista firme care se ocupa cu plata prin sms-uri (nu stiu daca deja v-ati interesat dar m-am gandit ca nu strica sa postez) fara sa fie prea complicat. Pur si simplu ei isi iau un profit din sms-urile primite + costul sms-ului. Oricum ramai cu aprox 50% din fiecare sms!
    http://fortumo.ro/tour
    Sper sa fie cu folos. Multa bafta in continuare!

  10. Buna! Am si eu un fratior cu probleme motorii.Am vazut pe blogul tau ca faci recuperare la Fundatia Motivation si te-as ruga sa-mi dai si mie detalii despre cum pot sa fac o programare si depre cum se lucreza acolo.Multumesc! email crisgeo19@yahoo.com

  11. nu stiu daca ma mai tii minte.ne-am cunoscut cand eram mici si veneai la mine sa mancam corcoduse. 🙂 eh long time ago. De as putea sa sterg acel moment as face asta fara sa clipesc,nu pot schimba timpul dar eu cred ca pot schimba mentalitati.de aceea las şi numarul de telefon.0741155713.sigur pot face ceva.

  12. Off alex mi-as fi dorit sa depanam amintirile la o cafea in 4.dar incerc sa fiu cat pot de scurta.cris e in tulcea cu me.mi-a daruit o minunata nepoata.iar eu…eu sunt acum fata plecata de acasa.M-am maritat :p ..da stiu stiu nu fi uimit,m-am cumintit. A dat Domnul. :)) dar tu?iasi sau tulcea.cred ca iasi.toti fug de orasul asta minunat.eu il ador.nu stiu dar Dunarea e magnetul meu.ma gandeam zilele astea la Crucea Rosie.Doamne ce nebuni eram.ce mult a trecut alex.ofera-i Gentiliei o imbratisare..Asa suflet rar intalnesti.si va potriviti ca ying si yang.wow ce mult am vorbit 🙂 astept sa mai vorbiti si voi.

    • Aşa e Ştefania, trece timpul fără să realizăm. S-au întîmplat atîtea de cînd ne-am văzut ultima dată. Şi eu îmi amintesc cu plăcere de zilele petrecute la Crucea Roşie, mai ales din tabără.
      Noi stăm în Iaşi, am reluat studiile, iar în mare parte a timpului ne ocupăm cu recuperarea.
      Salutări şi din partea Gentiliei şi pupici nepoţelei 🙂

  13. daa crucea rosie.toti din detasamentul de urgenta au plecat .parca ne-am vorbit.ciprian insurat,stefan insurat(fratii militaru),mihaela maritata.am fost la nunta ei,ea la a mea.nebunie totala.cris(sora mea)va imbraca rochia alba anul asta in septembrie.anii trec alex,dar uite ca tot ne gasim.ma doare ca nu se pot pastra legaturile.ma doare ca nu am ti-am fost aproape.si imi este rusine sa vorbesc abia acum,si iar dau vina pe ani.am gasit blogul cautandu-te.trecusem pe langa sediul crucii r. si mi-am amitit iesirea la murighiol.atunci cred ca ne-am vorbit ultima data….poate apucam sa ne vedem.aveti in plan o vizita prin tulcea? :p.eu in iasi nu prea pot ajunge.mai am un pic si ma casatoresc si cu jobul. :)) .imi doresc mult sa te vad,sa o cunosc pe gentilia.avem si noi multe puncte culturale pretioase,nu numai gradinile botanice din iasi. 🙂 .va invit la o piesa de teatru,sau la o vizita la muzeul deltei dunarii,sau la un ceai cu un fum de narghilea la noi pe terasa.jesus ce mult am vorbit. Ness-ul e de vina.

  14. p.s. Multumesc ca ai postat clipul…

  15. Buna Alex,

    Nu te cunosc, am gasit blogul tau cautand informatii despre Andrei Parciog. L-am intalnit si remarcat((era imposibil sa nu il remarci) pe Andrei din perioada in care m-am mutat in Bucuresti(locuia in acelasi bloc cu mine), l-am reintalnit la ziua unor prieteni in alt colt al Bucurestiului( era ruda cu o buna prietena a mea), l-am revazut la cununia prietenei mele dar niciodata n-am schimbat 2 cuvinte cu el. Anul asta in urma cu o saptamana am ajuns la Caslita(impreuna cu prietena mea si sotul ei) . Nici nu stiu ce sa mai scriu.Imi pare stupid tot ce as putea spune. De ce???? Care-i logica si rostul vietii??? Se pare ca tu l-ai gasit si pentru asta imi scot palaria in fata ta. Cei mai multi dintre noi traim degaba, fara sa fim constienti de ce o facem. Poate ca o tragedie ca cea a lui Andrei ne face sa ne oprim putin si sa ne gandim de ce draq’ ne aflam pe lumea asta…dar ne trece repede si mergem inainte fara sa avem habar incotro, doar din instinct si spirit de conservare. Dar mai sunt si oameni ca tine care ne fac sa realizam adevarata valoare a vietii…In fine, nu are rost sa mai divaghez acum: ideea e ca vreau sa te ajut si eu cumva. Contul din Raiffaisen inca e valabil? Ma refer la cel in RON. Presupun ca inca iti este util orice ajutor pe care il primesti.
    Curaj si”….cum spunea cineva anterior: „iti multumesc ca existi!”(bine ar fi fost sa nu aflu in asa circumstante de existenta ta). Salutari Gentiliei, sunteti niste oameni deosebiti.

    • Alina,
      încep cu scuzele de rigoare pentru răspunsul meu întîrziat.
      Da Alina, l-am cunoscut pe Andrei și spui bine cînd spui că era imposibil să nu îl remarci. Andrei a întruchipat cu desăvîrșire prietenul adevărat. Cu puțin timp înainte de a-ți citi mesajul am răsfoit un album de fotografii cu Andrei. Fac des lucrul acesta pentru că sîntem construiți în așa fel încît să uităm, iar eu nu vreau să uit…
      Îți mulțumesc din suflet pentru rîndurile pe care le-ai lăsat aici.
      Toate conturile postate pe blog sînt valabile.

      Cu prietenie,
      Alex

Lasă un comentariu